Monday, April 12, 2010

Berakhirnya Hari Yang Mendebarkan~

Kata-kata yang menyuntik semangat aku:

"Ramai orang yang gagal adalah orang yang tidak menyedari betapa dekatnya mereka dengan kejayaan pada ketika mereka menyerah kalah"
                                Thomas A. Edsion

Alhamdulillah akhirnya aku berjaya tiba ke garisan penamat tepat pada waktunya walaupun keadaanku sedikit tempang.

Terima kasih Pn Awanis, supervisor aku yang sangat concern dengan anak buahnya
Terima kasih kak Anidcha yang menyumbangkan idea-idea bagi permasalahan aku
Terima kasih kawan-kawan yang banyak membantu dan melayan karenah aku
di kala aku mengalami syndrome psm tak siap~!

Terima kasih
Terima kasih
Terima kasih
Dan Terima kasih

Semoga Allah membalas jasa kalian~

Sebelum pembentangan bermula

Cik Thiya


Cik Siti


pembentangan projek sedang berlangsung
 


Tamat sudah hari yang mendebarkan

nota kaki: credit to zai yang jadi camera girl dan terima kasih buat teman-teman yang datang mengunjungi booth aku hari ni~

4 comments:

siti farhana said...

mane gambo next update yg kat bawah tuh...hehe

juzailah khairi said...

nice blog ijan..nice photo shots too.
keep it up =)

.:|anakWakSyahnan|:. said...

siti: hurm cari mood nak edit gambo, nanti aku update post tu ye cik siti

jue: thanks, ko membuatkan hidung aku kembang 3 saat~ he3

hans said...

thanks visit my blog
yg tudung oren tu saper?
kimsalam dkt dia