Monday, May 3, 2010

alamak salah tempat rupanya~!



Aku tak pasti apa kena la dengan aku hari ni. Selama tiga tahun study kat UMP, tak pernah pulak tersalah masuk dewan exam.Tapi ntah kenapa pulak hari ni aku boleh termasuk DKU2. 

siti: DKU 2 kan?
aku: Eh bukan DKU1 ke?
siti, mint & ain: DKU 2 la ijan
aku: owh dah tukar eh...

Ngan muka slumber dan confident interval je aku ingat aku salah tengok tempat...

-----------------------------------------------------

Masuk dewan je, cari punya cari,
apsal takde meja nombor 64 ni?
iskh dah tercabut kot nombor meja... Aku pun slumber je dok kat blakang mint~
Selang beberapa minit nampak qila masuk..
aku dah pelik, rase macam meja dah cukup nih...
bila check-check balik slip exam baru la aku perasan,sepatutnya aku kena amik exam kat DKU1. iskh betul lah aku tak salah tengok....
sitiiiiiii~!


Tak hairanlah kenapa meja nombor 64 takde dalam DKU2.
huhuhu mujur exam tak start lagi...
iskh3 malunyer~
careless betul~!
 
credit picture to inmagine

2 comments:

siti farhana said...

ala jan..nape jerit nama aku sorang jer...
hehehe..sori la jan..mna nak tau ko sorang je kena buat kat dewan sebelah...
hehe...aku buat kek balik ni..aku kasi kat ko eh..eh.. :D

.:|anakWakSyahnan|:. said...

sebb ko yang membuat aku terkonpius nak amik exam kat dewan mane~
huhuuhu
naseb baik ade penyejuk~
ok aq xjadi nak marah
{^_~}