Monday, July 26, 2010

Projek Dalam Semak

Finally ter update juga Projek Dalam Semak ni...

Model iklan tudung




Dalam banyak-banyak gambar, gambar ni yang aku paling suka.


Akhirnya terlepas juga hasrat aku nak buat photoshoot kat dalam lalang. Agak mencabar juga la memandangkan camera aku sekadar camera cap ayam. Tapi hasilnya not bad~! more photo will be upload in the facebook.

6 comments:

The Think Tanker said...

Chantek...Andak pon 'teringin' nak buat 'Projek Dalam Semak 2'..HEHEHEH

siti farhana said...

walaupun bila tengok lalang tu pndang sebelah mata jer, tgkap gmba cantik pulak.

:)

Anonymous said...

alaa..nape muke aku ko ltk mule2... dh r cm xmndi je muke aku time 2..hahaha

adhi said...

ijan..ak resize gmbr no 6...mls nk edit...amk je...hehehe

.:|anakWakSyahnan|:. said...

andak: thanks...hurm macam ada maksud tersirat je andak~

siti: hahaha taw x per...x cube mana nak taw kan3

thiya: xpayah la sembunyikan identity ko dengan Anonymous tu thiya oi... tapi memang ko blum mandi pun kan...kwang3

adhi: ok sila bank in kan wang royalti...kwang2 =p

adhi said...

ko dh bank in lom duit n poskn buku???