Saturday, July 31, 2010

Tag dari anak Pak Cik Said



Tag yang sudah berjurun lamanya, baru kini dijawab

Soalan 1 : Adakah anda rasa anda hot?
Noy really hot but I’m COOL~


Soalan 2: Upload wallpaper yang anda guna sekarang.



Soalan 3 : Cerita pasal wallpaper tersebut.
Zai, siti, thiya and me…Wonderful story between us


Soalan 4 : Bila kali terakhir anda makan pizza?
2 June 2010 (“,)


Soalan 5 : Lagu paling latest anda dengar.
Adira-Ku ada Kamu (Tak berapa nak latest kot)

Soalan 6 : Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Edit gambar~

Soalan 7 : Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
Ijan and guppie


Soalan 8 : Tag lagi lapan orang.

I have no idea nak tag siapa…
1. kidul
2. yati
3. yien
4. atiqah rumate che su
5. aisyah
6. Ogie
7. farah
8. Adhi~


Soalan 9 : siapakah orang no. 1 kepada anda?
x-classmate aka pengawas sekolah yg selalu tutup lampu kelas kami sambil berkata
“Weh turun skang~!” kui3


Soalan 10 : Katakan sesuatu kepada orang no.5
“Ecah jadi tak nak pergi PC Fair? hehhe”


Soalan 11 : No. 3 ada hubungan dengan siapa?
Tak pasti plak…


Soalan 12 : Bagaimana pula dengan no.4?
Dia pernah ada hubungan dengan che su saya as a roommate…hahaha


Soalan 13 : Pesanan kepada orang no.6
Ogie bila ang nak belanja aku nih~


Soalan 14 : Kata-kata cinta untuk orang no. 2.
Nanti aku fikirkan


Soalan 15 : Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
Kebarangkalian besar TIADA


Soalan 16 : 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.

Dia anak pak cik Said
Tinggal kat Selama, Perak
Umur 22 tahun
Sudah berpunya
Tapi belum ada sijil kawin…hahahaha


Soalan 20 : Gay or less?
Aku menggaru-garu kepala yang tak gatal sambil berkata
“amende punye soalan la cenggini”

5 comments:

siti farhana said...

aku rasa fakta ko tentang aku tu old version laa.
skarang dh new version.
:)

.:|anakWakSyahnan|:. said...

owh ad new version plak eh~
hahhahaa

adhi said...

siap nk tag ak...soklan tue byk yg ak xleh nk wat...hahahahahahaha

siti farhana said...

ye la. skarang pnya dh new version.
cerita baru.
cerita lama dh masuk dlam kotak. simpan dlam stor. :)

Aisyah said...

ijan...bila PC Fair nye?
x sabo2 dh eden ni