Saturday, January 2, 2010

The Closed Chapter of 2009

Sepatutnya hari ni aku kena design majalah Damai untuk edisi 4, tapi entah kenapa mood nak edit gamba tu datang meluap-luap. Hasilnya bukan design Damai yang aku dapat, tapi The Closed Chapter of 2009 another piece of art by norizanSyahnan.












5 comments:

House of Shawls said...

ijan..nape gmbr bln november ko de gmbr aku parking kete senget?nape?nape?jawab..jawab... =)

.:|anakWakSyahnan|:. said...

kan bulan 11 aku kuar ngan ko...
yg ko nak g ngorat doktor ensem kat htaa
pastu ko parking kete senget...
haa peristiwa tu termasuk dlm calender aku taw~

~rYaNa~ said...

kenapa baru aku tau ko ada blog...ceh...diam2 yer ijan...
hehehehe...

.:|anakWakSyahnan|:. said...

slame ni mls nak update~!
wawawa

izzah said...

keep blogging jan..