Friday, January 15, 2010

Hang Out

Tarikh: 4 Januari 2010
Lokasi: East Coast Mall

Mula-mula pergi tengok movie cerita Chipmunk...
lepas itu, Siti kata: "aku dan tengok tempat PC kejab...."
round punya round zai kate "weh aku nak main game tu"

pergi la singgah sekejab
lepas habis zai melepaskan hajat dan keinginanya
kami pun pergi la jalan-jalan
mencari barang-barang yang dikirim dan dipesan


penat berjalan ijan kata: "perut aku lapar jom pergi makan"

Habis makan siti kata : "Pergi Carefore kejab, aku nak beli barang"
thiya: "boleh siti boleh, kami teman ko. ko nak shopping satu Carefore pon kami sanggup tunggu"

dan akhir sekali inilah hasil kutipan kami~

ok sampai sini je
cerita dah habis~

4 comments:

~rYaNa~ said...

mmg muka tia ngan zai je byk...
hehe..

.:|anakWakSyahnan|:. said...

taw xpe~!

House of Shawls said...

kahkahkah...nk wt cmne..nmpk sgt r kami ni giler bgmbr..haha

.:|anakWakSyahnan|:. said...

next tyme kuar...
k plak yg jadi fotographer
ok~!